Lélekszíntér Központ Házirend

Szeretettel üdvözlünk a Lélekszíntér Központban!

Hogy mindannyian kellemesen tudjunk együttműködni, kérlek vedd figyelembe az alábbiakat.

Nyitva tartás: 7 – 22 óra

 1. A folyósók és a termek falaira tilos plakátot, szórólapot, stb. ragasztani. Szórólapot velünk egyeztetve tehetsz ki a Központban azokról a programjaidról, amiket nálunk tartasz.
 2. A termek fűtését a radiátorokon levő tekerős termosztáttal tudod állítani. A terem elhagyásakor kérjük, hogy ellenőrizd a villany lekapcsolását, a termosztát visszaállítását, valamint az ablakok (alsó-felső kilincs!) bezárását. Ha utolsóként távozol a Központból, kérjük a villanyok lekapcsolására nagy figyelmet fordíts.
 3. A termekben étkezni nem szabad. A termekben való teázáshoz, kávézáshoz használjatok tálcát, a szőnyegre vigyázzatok. Amennyiben a szőnyeg étellel, viasszal (vagy más anyaggal) szennyeződött, a tisztítás költsége a Bérlőt terheli.
 4. Dohányozni a Központban tilos! Dohányzásra kijelölt hely az utca, ill. a Szent István park.
 5. Bérlőként köteles vagy a teremre és az egész épületre előírt tűz-és balesetvédelmi előírásokat betartani, valamint a termet rendeltetésszerűen használni. Köteles vagy minden olyan kárért helytállni, amelyet a Bérbeadónak a bérleti jogviszonnyal kapcsolatosan okozol.
 6. A minimális terembérlési idő 2 óra csoportos programoknál.  Így, ha 1 órás programot tartasz, akkor is ki kell fizetned a 2 órás terembért. Érkezésre és távozásra program előtti és a program utáni 15 perc bérletét is felszámoljuk. Hétvégén a nagytermek csak napidíj ellenében foglalhatók.
 7. Az elektronikai eszközök elmozdításából és nem rendeltetésszerű használatából eredő károkért bérlőként anyagilag is felelsz. (CD lemezjátszó, erősítő…)
 8. Hangfalakra és műszaki berendezésekre ne tegyél mécsest, még tartóval sem. Mécseshasználatnál mécsestartó használata kötelező!
 9. Kérjük, a termet úgy hagyd a programod végén, ahogy átvetted. A székeket, párnákat, stb. vidd vissza a helyére a lehetőség szerint. A poharakat, tányérokat mosogasd el magatok után. Csoportos program esetén használd a mosogatógépet. A masszázságyat kérjük fertőtlenítsd és olajmentesítsd a kliensed után. A masszázsszobát úgy hagyd magad után, ahogy te is szeretnéd megkapni.
 10. Terembérlési igényt és lemondást csak írásban fogadunk el. Legjobb az email: teremberles@elet-terem.hu
 11. A bérleti díj összegéről a foglaláskor állapodunk meg, külön kalkuláció alapján.
 12. Kérünk, hogy a bérleti díjat a terem bérlésének megkezdése előtt fizesd ki személyesen, vagy átutalással a közös megállapodásnak megfelelően.
 13. Csoportoknál a bérleti díjat úgy kalkuláljuk, hogy tartalmazza a program előtti és a program utáni 15 perc bérletét is.
 14. Egyéni terápiánál a minimálisan bérelhető idő 1 óra. Fél órát az egy órán felül lehet bérelni, tehát 1,5 órát is. A terápiás idő egészkor és félkor kezdődhet, negyedkor és háromnegyedkor nem.
 15. Amennyiben a programot az előzetesen lefoglalt időn túl fejezed be, köteles vagy arra az időszakra utólag késedelmi díjat fizetni, melyet időarányosan az adott bérlés feltételeivel számolunk. Minden megkezdett fél órát ki kell fizetni. A csúszást az eredetileg lefoglalt idő kezdetétől a csúszás végéig számoljuk fél óránként.
 16. A terem bérlést csoportos program előtt 14 nappal külön díj fizetése nélkül tudod lemondani. 14 napon belüli visszamondás esetén a bérleti díj 50%-át fizeted, 7 nappal előtte pedig a teljes bérleti díjat. Egyéni terápia esetén a lemondást 48 órával előtte tudjuk elfogadni a díj kifizetése nélkül. Ennél későbbi lemondás esetén a bérleti díjat ki kell fizetni. Egész napos egyéni terápia esetén is a csoportos lemondási időt vesszük figyelembe (2 hét 50%, 1 hét 100%). A lefoglalt idő változtatására is a lemondási szabályok érvényesek.
 17. A Központban tartózkodni csak a lefoglalt időben lehet. Amennyiben egy napon több klienssel is foglalkozol, a kliensek közötti időt is ki kell fizetni, amennyiben a köztes idő nem éri el az egy órát. Ha két kliens között legalább egy óra telik el, abban az órában át kell adni a szobát más terapeutáknak.
 18. A bérelt időbe beletartozik az előkészület és a lezárási idő is. A vendég és a terapeuta zuhanyozása is a bérelt időbe tartozik.
 19. A Központban nem működik recepció, ezért mindenki a saját kliense érkezéséért/ távozásáért felel. Tehát kérünk, kérd meg klienseidet, pontosan érkezzenek, ha csak lehet, akkor Te legyél ott hamarabb, hogy be tudd engedni.
 20. A vendégeknek megadhatod a házba való bejutáshoz szükséges kódot. Kérd meg klienseidet, hogy az érkezésükkor csak egyszer nyomják meg a csengőt, és várjanak türelemmel, míg ajtót nyit valaki, mert a sok csengetés nagyon zavaró lehet. Ha végeztetek, kísérd ki a kliensedet, és kérd meg őket, hogy az előszobában érkezéskor és távozáskor is igyekezzenek halkan beszélni, hogy ne zavarjuk a többi szobában zajló terápiát.
 21. A szabályok be nem tartása a bérlésből való kizárást vonhatja maga után.
 22. A termek változtatásának jogát indokolt esetben fenntartjuk.