Lélekszíntér Központ

Balzac utcai Központunkat a Pozsonyi és a Balzac sarkán egy felújított bérházban levő, félemeleti lakásból alakítottuk ki. A felújítás során törekedtünk arra, hogy a lakás elrendezése olyan legyen, hogy a terapeuták, csoporttartók minden igényét kiszolgálja.
Három terembe várjuk a bérlőket:

  • Nagyterem csoportokra alkalmas, zenés-mozgós foglalkozásoknál max. 12-14 főig, beszélgetős-ülős, nem mozgós csoportoknál 20-25 főig,
  • Zöld szoba egyéni és kiscsoportos foglalkozásokra
  • Masszázs szoba egyéni terápia, masszázs.

Zuhanyzós fürdőszoba WC-vel és egy külön WC található a lakásban.
A konyhában kávé- és teafőzési, ételmelegítési lehetőség, hűtő várja a résztvevőket.

Cím: 1136 Budapest, Balzac utca 39. Félemelet 2.
Kapucsengő: 5

Bérelhető helyiségek

Nagyterem

34 nm, szőnyeges légkondicionált, székekkel (20 db), ülőpárnákkal (20 db), jógamatracokkal, takarókkal és párnákkal felszerelt terem, ahol flipchart is rendelkezésre áll ha szükség van rá. A kényelmet növeli zenelejátszó amely telefonnal és laptoppal kompatibilis.

3300 HUF/óra
Napidíj: 23 000 HUF

Zöld szoba

18 nm, ülőgarnitúrával, asztallal felszerelt szoba, ahová kisebb csoportokat várunk vagy egyéni- és családterápiás célokra. Igény szerint masszázs ágyat tudunk biztosítani. Zenével emelkedettebbé tehetjük terápiánkat amit egy hangszóró segítségével megtenni.

2600 HUF/óra
Napidíj: 18 200 HUF

Masszázs szoba

11 nm, szőnyeges fotellal, asztallal és masszázs ággyal felszerelt szoba, amelyben hangszóró is található. Zuhanyozási lehetőség is biztosított. Tökéletes egyéni terápiára illetve masszázsra.

2000 HUF/óra
Napidíj: 14000 HUF

Nézd meg videón