Lélekszíntér Központ munkatársak

Berkes Judit

Lélekszíntér alapító

Hatalmas kíváncsisággal és életvággyal születtem. Mióta az eszemet tudom, szeretek az emberekkel beszélgetni, meghallgatni a problémáikat. Ösztönös tehetségem van arra, hogy rátaláljak a felszín mögötti lényegre, a személyiség mögött a lélekre...
Szeretem, amikor a titkokról lehull a lepel, a lélek kapui feltárulnak, és eljutunk a megértésig, a megkönnyebbülésig, - a gyógyulásig.

Elérhetőség:
https://lelekszinter.hu/
judithberkes@gmail.com
+36 30 459 7856


Czömpöly Judit

Homeopátiás és humanisztikus asztrológiai tanácsadó

Gyerekkoromban nyomozó szerettem volna lenni. A rejtélyek érdekeltek, a megoldatlan ügyek felderítése. Aztán felnőttem, gyógypedagógus lettem, majd gyerekeim születtek, és a betegségeik kezelésére alternatív gyógymódokat kerestem.

Elérhetőség:
czompoly.judit@gmail.com
+36 30 966 3423


Barta András

Mindfulness meditáció-tanár

A tudatos jelenlét (mindfulness) végeredményben az élet művészete. A meditáció pedig annak a gyakorlása, hogy hogyan fedezhetnénk fel döntési szabadságunkat, és hogyan őrizhetnénk meg nyugalmunkat és őszinteségünket – még az olyan helyzetekben is, ahol látszólag nincs választásunk.

Elérhetőség:
https://tudatossag.net/


Kaszás Enikő

Aviva Torna

Május 30-án-án 9-13 óráig Aviva alaptanfolyam a Lélekszíntérben!
Az Aviva módszer a WHO által bejegyzett speciális gyógy- és hormonális hatású gimnasztikai torna. A módszer segíthet a rendszertelen és fájdalmas ciklus, PMS, ciszták, miómák, pajzsmirigy rendellenességek, PCOS, endometriózis, korai petefészek kimerülés, termékenységi problémák, lombik programra való felkészülés, inszemináció előtti simulálás, petevezeték elzáródás esetén, valamint enyhíti a klimax tüneteit, a csontritkulás folyamatát lassíthatja, segít vetélés után
regenerálódni, a hormonális eredetű testsúly többletet leadni, ill. a csökkent libidót emelni.
Várok minden érdeklődőt szeretettel!

Elérhetőség:
https://avivatornazzunk.hu/
kaszasenikoklara@gmail.com
+36 20 518 8199
https://www.facebook.com/avivatornazzunk/